Skip to end of metadata
Go to start of metadataWat is een afspeellijst?

Afspeellijsten kunt u samenstellen uit diverse geluidsfragmenten, of gebruik maken van een online radiostation. Deze afspeellijsten kunt u vervolgens gebruiken in bijvoorbeeld wachtrijen t.b.v. wachtmuziek of periodieke meldteksten.

Afspeellijst toevoegen

Om een afspeellijst toe te voegen klikt u rechts bovenaan de pagina op de Klik op  en voer een naam in voor deze afspeellijst. Inden u kiest voor een Online radio station, vul dan bij stream URL de URL van de radiostream in. Voor 3FM bijvoorbeeld: http://icecast.omroep.nl/3fm-bb-mp3

Geluidsfragmenten toevoegen

Uploaden

In uw nieuwe afspeellijst, klik op Klik op de + kies 'Bestanden uploaden' en selecteer de collectie waarin u bestanden wilt uploaden. Indien u geen collectie selecteert, dient u de naam voor de nieuwe collectie in te voeren waarna deze automatisch wordt aangemaakt. Kies vervolgens een bestand om naar deze collectie te uploaden en aan uw afspeellijst toe te voegen.

Kiezen uit collectie

In uw nieuwe afspeellijst, klik op +, kies 'Bestanden selecteren' en selecteer de collectie waaruit u bestanden wilt kiezen. Kies vervolgens een bestand en druk op opslaan om het bestand aan uw afspeellijst toe te voegen.

Afspeellijst verwijderen 

Klik op het contextmenu   en kies 'verwijderen' om de afspeellijst te verwijderen.

Afspeellijst wijzigen

Indien u in het contextmenu   'wijzigen' kiest, kunt u de afspeellijst wijzigen.
Gerelateerde artikelen

There is no content with the specified labels

  • No labels