Skip to end of metadata
Go to start of metadataWat is een bedrijf?

In ClearVox Nexxt is een bedrijf een account waaronder een volledige bedrijfstelefooncentrale ingericht kan worden. Vergelijk het in telecom termen met een 'Tenant'. Het is afhankelijk van uw licentie mogelijk om één of meerdere bedrijven aan te maken op één ClearVox systeem. Al deze bedrijven staan volledig los van elkaar en kunnen als volwaardig zelfstandig telefoniesysteem worden ingericht.

Bedrijf toevoegen

Ga naar het menu  kies onderaan het 'Beheermenu' en kies 'Bedrijven'. Klik rechts bovenaan op en kies 'Bedrijf toevoegen' om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Kies indien gewenst een afbeelding (logo), voer de bedrijfsnaam in en kies een systeemnaam. In het 'Vrij veld', kunt u een korte notitie maken. Kies de gewenste taal voor dit bedrijf. Ga vervolgens naar het tabblad 'LIMIETEN' en voer daar de gewenste limieten voor dit bedrijf in.

Bedrijf wijzigen

Kies in het contextmenu  'wijzigen' om hier naam, systeemnaam, taal en de limieten van het bedrijf te wijzigen. Tevens kunt u gelogde activiteiten bekijken.

Bedrijf verwijderen

Kies in het contextmenu  'Verwijderen' om het bedrijf te verwijderen. Hiermee verwijdert u ook alle instellingen, gebruikers, nummers, trunks enz.

Bekijk als

Om de instellingen van een specifiek bedrijf in te zien of te wijzigen gaat u als installateur in het menu naar 'Bedrijven' en klikt u achter het betreffende bedrijf op het contextmenu en kiest u 'Bekijk als'. U blijft op dat moment ingelogd als installateur onder uw eigen gebruikersaccount, echter u kunt wel alle instellingen van het betreffende bedrijf bekijken en wijzigen. Tevens heeft u de mogelijkheid in het menu op 'Gebruikers' te klikken en vervolgens bij een specifieke gebruiker in het contextmenu op 'Bekijk als' te klikken. Op dit moment kunt u niet alleen de bedrijfsinstellingen van dit bedrijf wijzigen, maar ook de gebruikersinstellingen van de geselecteerde gebruiker.
Gerelateerde artikelen

There is no content with the specified labels

  • No labels