Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Download

U kunt de extensie downloaden in de Google Chrome Web Store.

Extensie instellingen

Na installatie van de extensie kunt u door op het ClearVox logo te klikken de instellingen wijzigen. Voer bij 'URL' de URL naar uw ClearVox systeem in. Bijvoorbeeld centrale.janssenbv.nl of https://centrale.janssenbv.nl. Voer bij 'Port' het SSL-poortnummer in waarop de centrale luistert (standaard wordt 443 gebruikt).  Bij 'API-token' voert u uw persoonlijke API-token in die u vindt in de ClearVox Nexxt webinterface in uw Profiel > API. 

SSL (https)

Het gebruik van de Chrome CTI-extensie vereist een correct ingestelde SSL-verbinding. Als u gebruikt maakt van een self-signed certificaat, dient de gebruiker van de extensie eerst met Chrome de webinterface van het ClearVox systeem via SSL (https) te bezoeken en het self-signed certificaat goed te keuren. Daarna kan de men de extensie probleemloos gebruiken.

ClearVox Nexxt instellingen

In ClearVox Nexxt hoeft u in principe niets in te stellen. Mocht u een specifieke telefoon willen gebruiken voor de Click2dial functionaliteit van de extensie, kunt u dit instellen in de ClearVox Nexxt webinterface onder Instellingen > Gebruikersinstellingen > Telefoonbediening.
  • No labels