Skip to end of metadata
Go to start of metadataWat is een collectie geluidsfragmenten?

Indien u meerdere geluidsfragmenten wilt groeperen, kunt u deze onderbrengen in een collectie. ClearVox Nexxt kent twee soorten collecties:

  1. Systeemcollectie

    In een systeemcollectie bevinden zich alle geluidsfragmenten die gebruikt worden in het ClearVox Nexxt systeem. Deze geluidsfragmenten vallen nadrukkelijk onder het copyright van ClearVox, maar u heeft wel de mogelijkheid deze geheel of gedeeltelijk te vervangen door eigen geluidsfragmenten. Die is echter wel een zeer arbeidsintensief proces en is vanuit dat oogpunt af te raden. 

  2. Samengestelde collectie

    Dit is een collectie met willekeurige geluidsfragmenten van teksten voor een router tot een verzameling wachtmuziek.

Collectie toevoegen

Om een collectie toe te voegen klikt u rechts bovenaan de pagina op de . U kunt hier kiezen uit een systeemcollectie of een samengestelde collectie.

Systeemcollectie

Ieder bedrijf beschikt na installatie over één standaard systeemcollectie. Deze systeemcollectie bevat alle standaard Engelstalige en Nederlandstalige geluidsfragmenten. Deze collectie kunt u niet wijzigen, wél beluisteren en downloaden.
Tevens heeft u de mogelijkheid een nieuwe systeemcollectie aan te maken op basis van de standaard systeemcollectie (of een andere eerder aangemaakte systeemcollectie). In deze collectie kunt u naar wens fragmenten vervangen door op 'vervang bestand' te klikken en het nieuwe bestand te uploaden, in te spreken via een beschikbare telefoon of door een bestand uit een andere collectie te kopiëren. U kunt tevens bestanden afspelen op uw speakers of op een telefoon.

Samengestelde collectie

In uw nieuwe afspeellijst, klik op +, kies 'Samengestelde collectie' en voer een naam in. Klik op opslaan.

Als u nu op het contextmenu van uw samengestelde collectie klikt, kiest u 'wijzigen'. U kunt hier door op de + te klikken ofwel bestanden uploaden, ofwel deze middels een telefoon inspreken. Kiest eerst de map waarin u bestanden wilt uploaden. De map 'HOOFDMAP' is standaard aanwezig. U kunt tijdens het upload proces eventueel (optioneel) nieuwe mappen aanmaken.

Collectie wijzigen/verwijderen

U kunt via het contextmenu collecties op de gebruikelijke wijzigen of verwijderen.

Let op!

Verwijderen van een collectie betekent tevens dat alle verwijzingen naar deze geluidsfragmenten in routeringen en wachtrijen vervallen.
Gerelateerde artikelen

There is no content with the specified labels

  • No labels