Skip to end of metadata
Go to start of metadataKoppel ClearVox aan jouw CRM-pakket

Lijkt het jou niet handig om direct alle relevante gegevens van jouw klanten te zien als je gebeld wordt? Dit bespaart tijd en dus geld!
Met de CRM integrator koppel je onze hosted telefonieomgeving eenvoudig met jouw contactenlijsten en CRM-systeem. Via een pop-up wordt
de informatie vanuit het CRM getoond, waardoor je direct de gegevens van de beller bij de hand hebt. Het afhandelen van gesprekken wordt
hierdoor eciënter en de beleving van de beller verbetert aanzienlijk. Koppel met de onderstaande applicaties en meer! Zie ook onze marketplace.clearvox.nl 

Wat is precies de Nexxt Integration

Ben jij op zoek naar een flexibele telefonieoplossing die naadloos integreert met CRM-systemen, Microsoft 365, webbrowsers, jouw contactenlijsten en meer?
ClearVox Nexxt biedt de oplossing met ClearVox Nexxt Integrations. Koppel jouw ClearVox Nexxt systeem met tal van populaire applicaties en profiteer van alle voordelen van een moderne telefooncentrale, on-premise of in de cloud.


Basic Integrator

Basic Integrator is een op desktop gebaseerde Computer Telefoon Integratie CTI product met vele functies, ontworpen om u te helpen om het meeste uit uw gehoste bedrijfstelefoonsysteem te halen.

Functies bevatten desktop oproep controle, berichtgeving, klikken om te kiezen, integratie met Outlook, Lotus Notes en Google Contacts maar heeft geen integratie met de andere CRM en databasesystemen die ondersteund worden door Go Integrator DB.


CRM Integrator

CRM Integrator levert alle functies van Basic Integrator en als toevoeging, levert integratie (oproep voorvertoning, scherm uitlichten, zoeken in Adresboek) met een uitgebreide serie aan populaire CRM en andere aangepaste toepassingen.


Softphone

Met de Softphone licentie breid je de integrator uit met een embedded softphone. De interface blijft gelijk, wat installatie van extra software overbodig maakt.

Met de softphone heb je volledige controle over oproepen; bellen, opnemen, in de wacht zetten, doorverbinden en ophangen.


  • No labels