Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Een extensie toevoegen aan Microsoft Edge vanuit de Chrome Web Store

  1. Ga met de Edge browser naar de Chrome Web Store.
  2. Selecteer Sta extensie van andere winkels toe in de banner boven aan de pagina.
  3. Selecteer de extensie die je wilt toevoegen en selecteer vervolgens Toevoegen aan Chrome.
  4. Bij de prompt met de vereiste machtigingen voor de extensie moet je de machtigingen zorgvuldig controleren en de knop Extensie toevoegen selecteren.
  5. Er wordt een definitieve prompt weergegeven waarin wordt bevestigd dat de extensie is toegevoegd.

Via de banner:


Of via de drie puntjes rechtsboven:

Download

U kunt de extensie downloaden in de Google Chrome Web Store.

Extensie instellingen

Na installatie van de extensie kunt u door op het ClearVox logo te klikken de instellingen wijzigen. Voer bij 'URL' de URL naar uw ClearVox systeem in. Bijvoorbeeld centrale.janssenbv.nl of https://centrale.janssenbv.nl. Voer bij 'Port' het SSL-poortnummer in waarop de centrale luistert (standaard wordt 443 gebruikt).  Bij 'API-token' voert u uw persoonlijke API-token in die u vindt in de ClearVox Nexxt webinterface in uw Profiel > API. 

SSL (https)

Het gebruik van de Chrome CTI-extensie vereist een correct ingestelde SSL-verbinding. Als u gebruikt maakt van een self-signed certificaat, dient de gebruiker van de extensie eerst met Chrome de webinterface van het ClearVox systeem via SSL (https) te bezoeken en het self-signed certificaat goed te keuren. Daarna kan de men de extensie probleemloos gebruiken.

ClearVox Nexxt instellingen

In ClearVox Nexxt hoeft u in principe niets in te stellen. Mocht u een specifieke telefoon willen gebruiken voor de Click2dial functionaliteit van de extensie, kunt u dit instellen in de ClearVox Nexxt webinterface onder Instellingen > Gebruikersinstellingen > Telefoonbediening.
  • No labels