Skip to end of metadata
Go to start of metadataWat is een telefoonconfiguratie?

Een telefoonconfiguratie is een sjabloon met telefooninstellingen dat u aan één of meerdere geprovisionde telefoons kunt toewijzen. U kunt op deze manier bijvoorbeeld meerder snelkeuze of BLF-toetsen aan telefoons toewijzingen of specifieke parameters op een of meerdere telefoons tegelijk doorvoeren.

Een nieuwe telefoonconfiguratie toevoegen

Klik op  toets rechts bovenaan de pagina en geef de configuratie een passende naam.

Generieke parameters

Hier kunt u meerdere snelkeuze- of bezetindicatietoetsen aanmaken. Klik op de + aan de rechterzijde om toetsen toe te voegen, of de - om toetsen te verwijderen. Gebruik de pijltoetsen om toetsen te verplaatsen.

In uw toestel

Waar de toetsen uiteindelijk in uw toestel belanden is afhankelijk van merk of type en daar kunnen wij verder geen invloed op uitoefenen.

Generieke Mitel parameters

Hier treft u diverse Mitel specifieke parameters aan. U kunt hier onder andere uw headset, display en audio-instellingen wijzigen. Tevens kunt u hier aangeven of uw Mitel toestel over een uitbreidingsmodule beschikt en kunt u snelkeuze- en bezetindicatietoetsen aan deze module(s) toevoegen.

Toegewezen telefoons

Hier kunt u aangeven welke telefoons van deze telefoonconfiguratie voorzien moeten worden.

Let op

U kunt slechts één telefoonconfiguratie tegelijk aan een toestel toewijzen.

Telefoonconfiguratie wijzigen / verwijderen

Vanuit de overzichtspagina kunt u middels het contextmenu  aan de rechterzijde een bestaande telefoonconfiguratie wijzigen of desgewenst een telefoonconfiguratie verwijderen.
Gerelateerde artikelen

There is no content with the specified labels

  • No labels